Vetovihjeet: KHL:stä napataan mielenkiintoinen tupla sunnuntaille!

Vetovihjeet: KHL:stä napataan mielenkiintoinen tupla sunnuntaille!

Vetovihjeet tulevat tänään KHL:stä, jossa pelataan sunnuntain ratoksi kaksi ottelua. Lapulle valikoitui kaksi over-merkkistä kohdetta!

Vetovihjeet:

Avangard Omsk – Kunlun

Omskin matseissa on nähty tällä kaudella maaleja 4,8:n osuman keskiarvolla, mikä on kolmanneksi suurin lukema koko KHL:ssä. Viimeisimmässä matsissa joukkue kävi hakemassa komean 5-2-voiton Salavat Ufasta.

Kunlun puolestaan suoritti viimeisessä ottelussaan loistavasti, mutta palkinto jäi lopulta puuttumaan, kun kotijoukkue Jekaterinburg voitti jatkoajalla 5-4. Tätä ennen joukkue oli käynyt häviämässä – niin ikään äärimmäisen niukasti – Ufalle lukemin 3-2.

Uskotaan siihen, että Omsk osuu sunnuntain ottelussa useammankin kerran, mutta maaleitta ei jää myöskään vierasjoukkue. Yli 4,5 maalia kuulostaa hyvältä pelivalinnalta

SKA Pietari – HK Vitjaz

SKA Pietarin alkukausi on ollut ehkä odotettua vaisumpi, sillä joukkue on onnistunut raapimaan heikommistakin vastustajista todella nihkeitä voittoja. Tätä nihkeyttä on korostanut se, että kun vastus sitten on koventunut, on tilille napsahtanut tappiot (CSKA Moskova 0-3 ja Jekaterinburg 5-2).

HK Vitjaz on puolestaan suorittanut loistavalla tavalla, sillä kahdeksasta ottelusta on kertynyt 7 voittoa ja vain yksi tappio, joka sekin tuli Jekaterinburgille vieraissa niukasti 3-2.

Vitjaz ei ole jäänyt alle kahden maalin vierasotteluissa kertaakaan tällä kaudella. Viimeisimpänä se kävi hakemassa Lokomotiv Jaroslavlista 2-3-voiton – ja tätä ennen vieraat paremmakseen sai todeta Magnitogorsk lukemin 0-2.

Lähes kakkosen kerroin houkutteleekin vahvasti lyömään lapulle vieraiden yli 1,5 maalia.

Pelivalinnat:

Avangard Omsk – Kunlun: Yli 4,5 maalia
SKA Pietari – HK Vitjaz: Vitjaz yli 1,5 maalia

veovihjeet khl 2209

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut