Vetovihjeet: Lauantain vihjeet tulevat KHL:stä sekä Liigasta!

Vetovihjeet: Lauantain vihjeet tulevat KHL:stä sekä Liigasta!

Vetovihjeet lauantaille tulevat Liigasta ottelusta KooKoo-Kärpät, sekä KHL:stä, jossa Salavat Ufa isännöi Ak Bars Kazania.

Vetovihjeet:

Salavat Ufa – Ak Bars Kazan

Ufa kävi viimeisimmässä ottelussaan hakemassa 2-1-voiton HK Vitjazista, mutta kotikentällä alla on kaksi tappiota, kun ensin Magnitogorsk vei pisteet mukaansa 3-0-voitolla, minkä jälkeen Barys Nur-Sultan oli parempi lukemin 1-2. Muutenkin Salavatin kotiotteluiden trendi on ollut se, että niin sanotut ”kovat joukkueet” ovat poistuneet Ufasta voittoa rikkaampana.

Näihin koviin joukkueisiin luetaan ehdottomasti Ak Bars Kazan, joka on ollut kovassa vireessä. Joukkue on hurjastellut vieraskaukalossa viimeiseksi voitot niin Traktorista (0-6), Dinamo Minskistä (2-4) kuin Lokomotiv Jaroslavlistakin (0-4) – eikä se ole kertaakaan jäänyt vieraskaukalossa alle kahden maalin tällä kaudella.

Vieraiden yli 1,5 maalia tuntuu todella hyvältä valinnalta.

KooKoo – Kärpät

Kärpät matkustaa lauantain ratoksi KooKoon vieraaksi ja vieraat lähtevät otteluun luonnollisesti ennakkosuosikkina.

KooKoo on kuitenkin ollut omalta osaltaan kovassa vireessä ja taustalla on jo viisi perättäistä voittoa, joista kaksi viimeisintä vieraskaukalossa melko selvänumeroisesti (Pelicans 1-5 & TPS 1-4).

Omissa ei juurikaan ole KooKoolla kolissut, mutta nyt vastaan asettuu Kärppien tähtisikermä, jossa tulivoimaa riittää jopa pelottavan paljon. Vieraiden yli 2,5 maalia tarjoaa niin maittavan kertoimen, että siihen tartutaan.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

khl liiga vetovihjeet 1910

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut