Vetovihjeet: Dynamo Moskova – CSKA Moskova | Ke 6.10. klo 19:00

KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

KHL:ssä pelataan tänään äärimmäisen mielenkiintoinen Moskovan paikallisottelu. Päivän vetovihjeet jääkiekkoon poimitaankin tästä matsista!

Dynamo on ollut tällä kaudella yksi vakuuttavimmista joukkueista KHL:ssä. Tappioita on koko kauden aikana tullut tilille vain kaksi, minkä johdosta joukkue löytyykin Jokerien vanavedessä Läntisen konferenssin kärkisijoilta.

CSKA ei ole saanut päälle aivan samanlaista lentoa kuin viime vuosina on totuttu vaan tappioita onkin kertynyt viisi kappaletta.

Dynamo ja CSKA kohtasivat kauden alla harjoitusottelun merkeissä, ja tuon matsin vei nimiinsä vierasjoukkue Dynamo lukemin 1-3. Viime kaudella Dynamo puolestaan vei kaksi viimeisintä kohtaamista KHL:ssä.

Tänään se pääsee kotikaukalossaan haastamaan rakkaan paikallisvastustajan, joten motivaatiosta ei homman pitäisi jäädä kiinni. Jos ylilatautumiselta vältytään, on hyvin todennäköistä, että se myös nappaa sarjapisteet.

Kotivoittoa lapulle siis!

6.10. klo 19:00
DynamoCSKA
Vihje: Dynamo yli 2,5 maalia
Kerroin: 1,82

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!