Vetovihjeet keskiviikon Mestarien liiga -kierrokselle

Vetovihjeet keskiviikon Mestarien liiga -kierrokselle

Keskiviikon vetovihjeet poimitaan jälleen Mestarien liiga -otteluista. Eiliset vihjeet päättyivät 1/2 tulokseen, kun Inter jäi kotikentällään tasapeliin Slavia Prahan kanssa.

Vetovihjeet 18.09.

Club Brugge – Galatasaray

Valinta: Galatasaray X2 (2,08)

Club Brugge ja Galatasaray taistelevat lähtökohtaisesti A-lohkon kolmannesta ja neljännestä sijasta, sillä lohkon muut joukkueet ovat PSG sekä Real Madrid.

Club Bruggen kokoonpano muuttui rajusti ennen kauden alkua, kun Wesley, Nakamba, Denswil sekä Danjuma vaihtoivat maisemaa. Uusista hankinnoista nimekkäin lienee Liverpoolista saapunut Simon Mignolet. Muita uusia nimiä joukkueessa ovat David Okereke, Simon Deli sekä Galatasaraysta hankittu Mbaye Diagne.

Myös vierasjoukkue Galatasaray on uusiutunut rajusti tauon aikana. Viime kaudella ”Turkin tuplan” voittanut joukkue hankki riveihinsä Adem Büyükin, Sener Özbayraklin, Jimmy Durmazin, Steven Nzonzin sekä Ryan Babelin. Kun tähän listaan lisätään vielä kokenut maalitykki Falcao niin voitanee sanoa, että Galatasaray on vahvistunut viime kaudesta.

Club Brugge on asetettu tämän ottelun suureksi suosikiksi kotiedun siivittämänä. Bruggen suosikin asema on kuitenkin hieman liioiteltu, sillä Galatasarayn kokoonpano on mielestäni laadukkaampi kuin kotijoukkueella. Galatasarayn vieraspelaamiseen liittyy aina riskejä, mutta X2-valinnalle tarjottu 2,08 kerroin on otettava mukaan keskiviikon peleihin.

Shakhtar Donetsk – Manchester City

Valinta: Man City -1 (2,12)

Man City koki Valioliigassa todellisen shokkitappion, kun tulikuuman Teemu Pukin johdattama Norwich kaatoi Cityn 3-2. Cityn puolustuslinja teki tappioon päättyneessä ottelussa uskomattoman suuria virheitä eikä tulos ollut lopulta kovinkaan suuri vääryys.

Tänään Cityllä on mahdollisuus palata voittokantaan, kun joukkue vierailee Ukrainassa. Cityn kokoonpanosta puuttuu kolme topparia, joten Pep Guardiola peluuttanee Fernandinhoa keskuspuolustajan paikalla.

Kotijoukkue Shakhtar on avannut kauden seitsemällä voitolla, mutta Ukrainan liigan otteluita ei voi verrata millään tavalla Mestarien liiga -otteluihin. Shakhtar kärsii Cityn tapaan useamman avauksen pelaajan poissaolosta.

Shakhtarin kotietu on merkittävä, mutta City on tässä ottelussa jättisuosikki. Molemmilla joukkueilla on poissaoloja, mutta Cityn uskomattoman laadukas materiaali takaa sen, että kentällä nähdään tänäkin iltana todella kova avauskokoonpano.

City hävisi Valioliigassa, mutta sama ei toistu Mestarien liigassa ja uskon joukkueen palaavan tasolleen vaikeasta vieraspelistä huolimatta. Cityn kahden maalin voitolle tarjottu 2,12 kerroin kelpaa vetolapuille.

Atletico Madrid – Juventus

Valinta: Yli 2 maalia (1,92)

Atletico ja Juventus kohtaavat jälleen toisensa Mestarien liigassa. Atletico lähtee tämän illan otteluun suosikkina kotietunsa turvin, mutta Maurizio Sarrin Juventus on yllätysvalmis. Molemmat joukkueet pettyivät ”valmistavissa” otteluissaan. Atletico hävisi Real Sociedadille 2-0, kun puolestaan Juventus jäi 0-0 tasapeliin Fiorentinan kanssa.

Tämän illan ottelu tulee olemaan todella mielenkiintoinen, sillä Juventus ei ole vielä parhaassa mahdollisessa iskussa. Juventuksella on pahoja poissaoloja ja sen on näkynyt etenkin puolustuspelissä. Toisaalta, Cristiano Ronaldo on tehnyt historian saatossa sen verran hurjaa jälkeä Atleticoa vastaan pelaamissaan otteluissa, että mikä tahansa on tänään mahdollista.

Yli kahden maalin kerroin on tullut jo hieman alas, mutta 1,92 lukema kelpuutetaan vielä mukaan peleihin.

Coolbetin UCL-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut