Vetovihjeet: Kazakstan – Suomi | 7.9. klo 17:00

HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Vetovihjeet tulevat Kazakstan-Suomi-otteluun, jossa pelataan EM-karsintojen kannalta isoista pisteistä. Tsekkaa pelivalinta ja perustelut.

Kazakstan – Suomi

Kazakstan on ollut yksi lohkonsa yllättäjistä, sillä varsinkin kotivoitto Tanskasta oli jättimäinen paukku. Suomen pitäisi kuitenkin vieraistakin raapia voitto, joka olisi nykyisessä lohkotilanteessa äärettömän arvokas. Joukkueet kohtasivat parisen vuotta sitten MM-karsinnoissa kahdesti ja tuolloin Suomi voitti molemmat ottelut. Nämä olivatkin Huuhkajilta jopa ylivertaista tekemistä, sillä Kazakstan ei onnistunut edes tekemään maalia.

Vaikka kotietu on Kazakstanille merkittävä, niin lähtökohtaisesti materiaalietu on selvästi Huuhkajien puolelle. Kukaan tuskin aliarvioi Kazakstania, joten valmistautumisestakaan homma ei jää kiinni.

Lähdetään liikkeelle siitä, että Huuhkajat hakee pistepotin mukaansa.

Esimerkiksi Coolbetilla Suomen kerroin on 2.12, joka kelpaa ehdottomasti lapulle.