Vetovihjeet: Kanada – Suomi | 18.5. klo 17:20

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Vetovihjeet tulevat lauantaina pelattavaan Kanada-Suomi-otteluun, jossa pelataan jo isoista panoksista. Tässä pelivalinta!

Kanada – Suomi

Suomen viime ottelun tappio Itävallalle on varmasti puhuttanut joukkueen keskuudessa, joten nyt pitää saada ryhtiliike tehtyä. Kanadan peli ei ole hurmannut, mutta pisteitä on tullut. Suomelle tilanne on se, että jopa jatkopaikka on uhattuna, jos tulosta ei tule. Jukka Jalonen on korostanut huolellisuutta ja puolustamista, joten Leijonat tulee varmasti lähtemään vielä astetta tarkemmin oman pään kautta Kanadan tähtinippua vastaan.

Jos ottelusta muodostuisi maalintekokilpailu, niin sen Kanada voittaa. Näin ollen maalimäärät voivat jäädä todella alhaisiksi, kun puolustuspelaaminen on keskiössä. Molemmilla on myös lähtökohtaisesti hyvät veskarit, joten sekään ei nosta odotusarvoja maaleja kohtaan.

Mainos alkaa:

Näin ollen esimerkiksi Coolbetin tarjoama kerroin 1.74 alle 5,5 maalista kelpaa lapulle lauantaina.