Vetovihjeet 12.6: Juventus – AC Milan | Cup-välierien toinen osaottelu 22:00

vetovihjeet nations league

Vetovihjeet perjantaille tulevat todellisesta herkkupalasta, sillä Italian Cupin välierien toisessa osaottelussa kohtaavat Juventus ja AC Milan!

Vetovihjeet illan matsiin:

Juventus – AC Milan

Joukkueiden välinen ensimmäinen, maaliskuussa pelattu osaottelu päättyi Milanon San Sirolla lukemiin 1-1.

Kuten moni varmasti tietääkin, on tämän illan matsi kummallekin joukkueelle ensimmäinen tosikoitos koronaviruspandemian aiheuttaman tauon takia. Siitä syystä voittajaa on turha lähteä arvuuttelemaan, vaikka Juventus ennakkosuosikkina otteluun lähteekin.

Mainos alkaa

Käännetään katseet mielummin siihen faktaan, että kuten yllä mainittiin, avausosa päättyi lukemiin 1-1. Tämän illan ottelulle se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että mikäli jompi kumpi onnistuu maalinteossa, on toisen lähes pakko avata peliään – ja se puolestaan nostaa lisämaalien todennäköisyyttä huomattavasti.

Avainroolia esittääkin siis se seikka, miten aikaisessa vaiheessa ottelun ensimmäinen maali syntyy. Mikäli se tapahtuu ensimmäisellä jaksolla, voi ilta nopeasti äityä hyvinkin maalirikkaaksi.

Yli 2,5 maalia -vaihtoehdolle on tarjolla niin hyvää kerrointa, että se kelpaa lapulle.

 

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!

 

Coolbet
Juventus – AC Milan
Alkaa: 12.6. klo 22:00
Vihje: Yli 2,5 maalia
Kerroin: 1.94
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!