Vetovihjeet: Liigasta löytyy yksi herkullinen pelivalinta

Venäjä-Suomi Karri Kivi vetovihjeet TPS jääkiekkoilijaa Jääkiekkoliitto Mestis suomalaisbetsaaja Extraliga Oleg Saprykin eeli suomalaiset NHL Prime Time Ässien porin ässät rankkarikisa Suomi - Venäjä Kurtis McLean

Liiga tarjoilee kivasti viihdettä perjantai-iltaan, joten ei muuta kuin lätkä tulille! Tästä löydät vetovihjeet perjantai-illan kierrokselle.

Vetovihjeet:

Jukurit – HPK

Hallitsevan Suomen mestari kausi on käynnistynyt ihan kelvollisesti, vaikka alkukauden ohjelma on ollut heti kärkeen haastava. Pelaaminen on ollut tutun tiivistä ja hyökkäyssuuntaan tehokasta. Ainoastaan pienet lapsukset omissa on vielä jätettävä pois, niin myös tulokset parantuvat entisestään. Nyt Kerholla on loistava mahdollisuus voittoon, sillä Jukurit on materiaaliltaan astetta heikompi nippu.

Mainos alkaa:

Jukureiden kotietu tasaa hieman lähtökohtia, mutta HPK:n voittoa voidaan pitää todennäköisempänä. Sen vuoksi Coolbetin tarjoama kerroin HPK:n voitosta kelpaa ehdottomasti lapulle. 2.43 onkin koko markkinoiden korkein kerroin, joten nyt naatitaan!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!