Vetovihjeet: Jokerit-Sotshi-peliin löytyy pari maistuvaa poimintaa

veikkausvihjeet Liiga-vihjeet PSG pelivihjeet vetovihjeet perjantai pallomeri.net
PSG pelivihjeet vetovihjeet perjantai pallomeri.net

Perjantai-illan vetovihjeet tulevat KHL:n pudotuspeleihin, jossa Jokereiden ja Sotshin välinen kamppailu on illan ainoa matsi.

Vetovihjeet:

Jokerit – Sotshi

Jokerit todennäköisesti laittaa tänään sarjan poikki, sillä Sotshin haaveet jatkopaikasta romuttuivat viime ottelun jatkoajalla. Helsinkiläisten kertoimet ovat kuitenkin niin alhaalla, että voitto jätetään tänään pois lapulta. Sen sijaan lähdetään hakemaan pari hieman erikoisempaa kohdetta lapulle.

Loistavasti pudotuspelit aloittanut Olli Palola on tehnyt neljään otteluun tehot 4+1. Ylivoimallakin vastuuta saava Palola pelaa tasakentällisin yhdessä Pekka Jormakan ja John Norman kanssa. Kolmikko onkin ollut Jokereiden pirteimpiä koostumuksia ja Sotshi on ollut isoissa vaikeuksissa vikkelien hyökkääjien kanssa.

Palolan pisteestä tarjotaan tänään todella herkullista 2.70 kerrointa ja se lähtee ilman muuta lapulle.

Tämän lisäksi lapulle lähtee myös, että ottelussa nähdään yli 1,5 ylivoimamaalia. Tähän syynä on ollut se, että otteluissa on nähty runsaasti jäähyjä ja varsinkin Jokereiden ylivoima on ollut tehokasta. Myös Sotshin ylivoimasta löytyy vaarallisuutta, joten vierailijoidenkaan maali ei olisi yllätys.

10€ ilmaisveto KHL-kiekkoon!

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!