Vetovihjeet: Jokerit ja Sibir tarjoilevat maaleja Hartwall Arenassa

vetovihjeet liiga-vihjeet veikkausvihjeet Liiga Sebastian Aho vetovihjeet Telia KHL-vihjeet Medvescak Zagreb kanada-suomi / Pallomeri.net

Lätkäsarjat alkavat palaamaan ryminällä ruutuun jälleen juhlapyhien jälkeen. Tässä vetovihjeet ja perustelut torstai-illan otteluun.

LIIGA-KISA! Voita kahden hengen huikea VIP-matka Tallinnan Liiga-peliin!

Vetovihjeet:

Jokerit – Sibir

Mainos alkaa:

Jokerit palaa tauolta kotiyleisön eteen, kun vieraaksi saapuu otteitaan selvästi parantanut Sibir. Jokerit on selvä suosikki otteluun, mutta Sibir omaa myös mahdollisuudet voittoon. Joukkueet kohtaavat tällä kaudella ensimmäistä kertaa, joten aikaisemmista otteluista ei voi vetää johtopäätöksiä tämän kamppailun alla. Siitä kuitenkin voidaan, että Jokereiden kotiotteluissa on nähty runsaasti maaleja, sillä keskiarvo ottelua kohden on 5,4 maalia. Sen sijaan Sibirin vieraspeleissä keskiarvo on 5,2 osumaa. Yli 4,5 maalia vaikuttaakin oivalta vedolta illan matsiin.

TPS – Sport

TPS saa torstaina vieraakseen Sportin, joka haki eilen Tampereelta maukkaan jatkoaikavoiton Ilveksestä. Se kuitenkin saattaa näkyä tänään kaukalossa, kun selvästi tuoreempi TPS on vastassa. Nyt Sport ei varmastikaan saa osumia eilisen tapaan, joten joukkueen on laitettava puolustus kuntoon. Se on kuitenkin iso urakka, sillä turkulaisten hyökkäyksestä löytyy roimasti taitoa. TPS on loistava valinta lapulle! Coolbet tarjoaa vieläpä artikkelin julkaisuhetkellä markkinoiden korkeinta kerrointa turkulaisille.

LÄTKÄKERTOIMIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!