Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Jokerit aloittaa KHL:n pudotuspelit!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Coolbetin Tuplaus-kampanja tarjoilee joka viikko vähintään 5000 euron Jackpotin. Tässä vetovihjeet ja perustelut tänään alkavaan urakkaan.

Pelikuponki 1:

Lokomotiv Jaroslavl – HK Sotshi

KHL-pudotuspelit siis alkavat tänään ja toisistaan mittaa ottaa yllä mainittu parivaljakko. Lokomotiv on tunnetusti yksi KHL:n suurseuroista, mutta Sotshi tulee varmasti antamaan hyvän vastuksen – voittihan se runkosarjan päätteeksi viisi ottelua peräjälkeen.

Myös Sotshi tulee mitä todennäköisemmin osumaan maalitolppien väliin sarjan avausosassa, sillä sen verran hyvässä vireessä joukkue on. Vahvana kotijoukkueena runkosarjan päättänyt Lokomotiv tulee sekään tuskin tyytymään tarkkaan puolustuspelaamiseen, joten yli 3,5 maalia tähän otteluun tuntuu erinomaiselta valinnalta.

Jokerit – Dynamo Moskova

Jokerien viimeiset kamppailut runkosarjassa olivat jopa koomisen maalirikkaita, sillä narripaitojen viidessä viimeisessä ottelussa tehtailtiin peräti 40 osumaa.

Näihin viiteen otteluun mahtui myös kohtaaminen avauskierroksen pudotuspelivastustajaa Dynamo Moskovaa vastaan. Tuon ottelun Dynamo vei nimiinsä maalein 5-3.

Uskotaan siihen, että myös tänään maaleja syntyy, siitäkin huolimatta, että nyt pelataan pleijareita. Laitetaan tähän otteluun niin ikään hyvältä kuulostava yli 3,5 maalia.

Pelikuponki 2:

Girona – Real Sociedad

Girona shokeeerasi viikko sitten koko jalkapalloilevaa maailmaa hakemalla Real Madridista 2-1-voiton. Yllättävä voitto oli lähinnä siitä syystä, että Gironalla oli tätä ennen takanaan kuuden ottelun tappioputki, ja viimeisestä voitosta oli aikaa 13 ottelua ja pitkälti yli kaksi kuukautta.

Real Sociedad puolestaan on pelannut viimeiset yhdeksän ottelua ilman tappiota. Tuohon putkeen sisältyy myös niin ikään Real Madridista tullut 2-0-vierasvoitto.

Vieraiden materiaali on tämänpäiväistä vastustajaa niin paljon parempi, että X2-vaihtoehdosta tarjottava kerroin on napattava lapulle. Girona on suonenvetonsa kokenut ja tänään joukkue ”palaa tasolleen”.

Nottingham – Derby

Illan ainoa Championship-matsi on asetelmiltaan melko herkullinen, sillä molemmat joukkueet taistelevat kiivaasti paikasta nousukarsintoihin.

Tappio aiheuttaisi Nottinghamille melkoisesti harmia, sillä joukkue jäisi jo 6 pisteen päähän kuudennesta sijasta, eli viimeisestä ”pudotuspelipaikasta”. Ottelun luonne saattaakin näkyä pelitapahtumissa ja yltiöpäistä hyökkäämistä tuskin nähdään.

Kun otetaan vielä huomioon sekin fakta, että joukkueet pelasivat vuoden 2018 aikana kaksi ottelua vastakkain tekemättä maalin maalia, alle 3,5 osumaa tuntuu varsin loistavalta vaihtoehdolta tuplaus-lapulle.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!