Tilaa vetovihjeet ja kilpailut puhelimeen WhatsAppin kautta

 

Whatsapp Pallomeri.net vetovihjeet kampanjat puhelimeen WhatsApp – Kuumimmat vetovihjeet ja kilpailut suoraan puhelimeen

Pallomeri.netistä löydät viikoittain kuumimmat vetovihjeet sekä kilpailut, joista voi voittaa upeita palkintoja. Tarjoamme vihjeitä omasta takaa, mm. tuplauksen sekä päivän kuumimpien vetovihjeiden muodossa. Tämän lisäksi vedonlyöntivihjeet lähteistä -osiosta on selattavissa päivittäin kaikki netin parhaimmat vedonlyöntivihjeet samalta sivulta.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vihjeet ja kilpailut voi tilata suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Tämä onkin vaivaton tapa saada apua vedonlyöntiin, koska sinun ei tarvitse kuin odottaa puhelimesi piippausta. Ei ihme, että uutiskirje onkin vallannut heti suuren suosion ihmisten keskuudessa.

Tilaaminen

Tilaaminen on helppoa. Sinun tulee vain lähettää viesti TILAA numeroon +358 40 466 5374 WhatsAppin kautta. Tämän jälkeen saat automaattisesti uusimmat vetovihjeet ja kilpailut puhelimeesi WhatsAppin kautta.

Voit koska tahansa perua tilauksen. Jos haluat peruuttaa tilauksen, lähetä viesti LOPETA TILAUS numeroon +358 40 466 5374 WhatsAppin kautta. Pallomeri.net ei saa luovuttaa missään tapauksessa puhelinnumeroasi minkään kolmannen osapuolen käyttöön.

Tilaus pähkinänkuoressa

  • Tallenna Pallomeri.netin numero +358 40 466 5374
  • Lähetä WhatsAppin kautta viesti TILAA numeroon +358 40 466 5374
  • Kun nämä molemmat kohdat on täyttynyt, niin viestit saapuvat automaattisesti sinun puhelimeesi.
  • Mikäli jossain vaiheessa haluat lopettaa tilauksen, niin se käy aivan yhtä näppärästi.