Vetovihjeet: Italia – Espanja | 6.7. klo 22:00

Vetovihjeet tulevat tiistai-iltana pelattavaan EM-kisojen välierään, jossa vastakkain asettuvat futismaailman jättiläiset Italia ja Espanja.

Italia – Espanja

Italia on suorastaan vakuuttavassa lennossa, sillä edellisestä tappiosta on ehtinyt vierähtämään jo lähes kolme vuotta. Pelaaminen on aggressiivista, iloista ja dynaamista. Jo heti EM-kisojen ensimmäisestä ottelusta lähtien tulosta takonut nippu on toistaiseksi edennyt kohtuullisen hallitusti eteenpäin. Sen sijaan Espanja on joutunut tiukille jo useampaan otteeseen, mutta niin vain maa on kerta toisensa jälkeen selvittänyt haasteet.

Nyt Espanjalle on kuitenkin tiedossa liian kova iltapuhde, sillä Italian vahvuudet osuvat pahasti Espanjan heikkouksiin. Kun Italialta löytyy vielä enemmän maalintekovoimaa, niin lapulle on pakko valita kohteeksi 1.

Mainos alkaa
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!