Vetovihjeet: IPK – Jokerit | 13.10. klo 18:30

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Vetovihjeet tulevat Mestiksestä, jossa pelataan kärkikamppailu IPK:n ja Jokereiden välillä. Tässä pelivalinnat illan jännitysnäytelmään!

IPK – Jokerit

Iisalmessa on todellista kiekkohuumaa perjantaina, kun Jokerit saapuu vieraaksi. Halli on ollut jo tovin loppuunmyyty, joten kiinnostus ottelun ympärillä on kovaa. Isännät on aloittanut kauden loistavasti ja johtaa koko sarjaa. Kokoonpanossa on kuitenkin yksi paha menetys, kun Jarkko Malinen jätti Mestiksen ja siirtyi JYP-paitaan.

Sen sijaan Jokerit pääsee parhaalla materiaalilla liikenteeseen, joten suosikista ei tarvitse keskustella. Vaikka Iisalmen Peli-Karhut on loistanut alkukaudesta, niin materiaalin puolesta etu on vierasjoukkueella. Jos jalat eivät ole jääneet bussiin, niin voitto pitäisi lähteä Jokereiden matkaan. Helpolla se ei todellakaan tule, mutta omalla suorittamisella laatu tulee viemään. Varsinkin, kun Jokereiden pelaaminen muutenkin on ollut nyt hyvällä mallilla.

Esimerkiksi Coolbetilla Jokereiden voitosta saa kertoimeksi 2.10, joka pistetään lapulle.