Vetovihjeet: Ilves – Tappara | 8.12. klo 18:30

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Vetovihjeet tulevat perjantaina pelattavaan Tampereen paikallispeliin, jossa Ilves isännöi Tapparaa. Tässä pelivalinnat illalle!

Ilves – Tappara

Ilveksen osalta paikallispelit ovat olleet yhtä juhlaa tällä kaudella, sillä tupsukorvat ovat vieneet nimiinsä kaikki kolme keskinäistä. Kyseessä on äärimmäisen tärkeä ottelu molemmille, sillä eroa sarjassa on vain piste Ilveksen hyväksi. Tapparalla on kuitenkin pelattuna yksi ottelu vähemmän.

Tappara on ehkä materiaalinsa puolesta hiukan kovempi, mutta Ilveksen pelityyli on ainakin toistaiseksi iskostunut pelaajien selkärankaan paremmin. Konemaisesti pelaava Ilves voikin olla myrkkyä Tapparalle, joka yrittää pelata rohkeaa ja nopeaa kiekkoa. Pienetkin ajatuskatkokset hyödynnetään isäntien toimesta ja se on näkynyt keskinäisissä.

Lähdetään jatkamaan samalla linjalla, että Ilves on vahvempi myös perjantain paikallisessa. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa Ilveksen ML-voitosta kertoimeksi 1.95, joka kelpaa lapulle.