Vetovihjeet: Huuhkajat haastaa Bosnia ja Hertsegovinan EM-karsinnoissa!

Vetovihjeet: Huuhkajat haastaa Bosnia ja Hertsegovinan EM-karsinnoissa!

Huuhkajat kohtaa tänään Ratinassa Bosnia ja Hertsegovinan klo 19:00 alkavassa EM-karsintaottelussa. Suomi lähtee otteluun haastajan roolissa, mutta kotietu tasaa ottelun asetelmia.

Suomi – Bosnia ja Hertsegovina

Valinta: Yli 2 maalia (1,91)

Huuhkajat lähtee otteluun haastajan asemassa, mutta kotietu tasaa ottelun asetelmia huomattavasti. Suomi on napannut viidestä edellisestä virallisesta kotiottelustaan neljä voittoa ja yhden tasapelin. Kun vastassa on ollut Turkin ja Islannin tasoisia joukkueita niin voitanee sanoa, että kotiedulla on tosiaankin merkitystä.

Suomi hävisi ensimmäisen EM-karsintaottelun Italialle odotetusti 2-0, mutta heti seuraavassa pelissä palattiin voittojen tielle, kun Armenia kaatui vieraskentällä komeasti 0-2.

Bosnia ja Hertsegovina on avannut EM-karsinnat voitolla ja tasapelillä. Bosnia voitti Armenian kotonaan 2-1, mutta Kreikkaa vastaan pelattu 2-2 tasapeli ei ollut varmasti mieluisa tulos. Heikohkon tuloksen lisäksi, Miralem Pjanic lensi Kreikka-ottelussa suoralla punaisella ulos.

Bosnialla loukkaantumishuolia

Bosnian kokoonpanosta puuttuu lauantaina kaksi todella tärkeää pelaajaa. Keskikentän sielu ja pelintekijä Miralem Pjanic on pelikiellossa. Puolustuslinjasta puuttuu puolestaan Arsenalistakin tuttu Sead Kolasinac.

Edellä mainittujen tähtipelaajien poissaot heikentävät Bosnian avauskokoonpanoa. Etenkin Juventuksessa pelaavan Pjanicin puuttuminen keskikentältä voi aiheuttaa Bosnialle yllättävänkin suuria ongelmia pelinrakentelussa.

Vauhdikas ottelu luvassa?

Ottelun asetelmat ovat todella mielenkiintoiset, sillä molemmat joukkueet tarvitsevat tästä ottelusta ehdottomasti voiton tai ihan vähintään tasapelin. Ottelun alku saattaa olla varsin tunnustelevaa, mutta ensimmäisen maalin jälkeen tilanne kääntyy päälaelleen. Kertoimet ovat eläneet ottelun alla todella paljon ja tällä hetkellä Huuhkajat on isketty jo ottelun ennakkosuosikiksi.

Ottelu on ennakoitu totuttuun tyyliin vähämaaliseksi, mutta me lähdemme uimaan vastavirtaan ja napautamme lapulle yli 2 maalia kelvollisella 1,91 kertoimella!

Coolbetin futiskohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut