Vetovihjeet: HPK ja Kärpät käynnistävät uuden Liiga-kauden torstaina

Vetovihjeet: HPK ja Kärpät käynnistävät uuden Liiga-kauden torstaina

Vetovihjeet torstaille tulevat Liigasta, jossa kausi pyörähtää käyntiin finaaliuusinnalla. Tässä perustelut ja pelivalinta HPK-Kärpät-otteluun.

Liiga-kausi 2019: Nappaa 10 euron ilmaisveto avauskierrokselle!

Vetovihjeet:

HPK – Kärpät

Viime kaudella mestaruuden voittaneen HPK paketti meni kauden jälkeen uusiksi, kun tähtipelaajat vaihtoivat maisemaa. Nyt onkin uusien vastuunkantajien aika astua esiin, mutta se tuskin tapahtuu vielä alkukaudesta, sillä samalle sivulle pääseminen vie aikaa. Kärpät vahvistui hurjasti kesän aikana ja meno CHL:ssä on ollut kelvollista. Jesse Puljujärvi ja Juho Lammikko tuovat rutkasti erikoisosaamista hyökkäykseen, joten oululaisjoukkue on ehdottomasti kauden suurin mestarisuosikki. Kärpät on huomattavasti HPK:ta valmiimpi joukkue, joten vierasvoitto tuoksuu vahvasti ilmassa torstaina.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut