Vetovihjeet: FC Honka – FC Lahti | Su 25.7. klo 18:30

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Eilen napattiin osuma Mjällby-Malmö-ottelusta, ja tänään futiksen vetovihjeet puolestaan poimitaan Veikkausliigasta, jossa FC Honka saa vieraita Lahdesta.

FC Honka – FC Lahti

Kyseessä on kahden tappiotonta putkea painavan joukkueen kohtaaminen – joskin Hongalla väliin mahtuu myös muutama euro-ottelu.

Niin tai näin, molempien jengien viimeisessä viidessä matsissa on nähty vain kertaalleen kolme maalia tai enemmän. Puolustuspelaaminen tuntuu siis molemmilla olevan hyvässä kuosissa.

Mainos alkaa

Runsasmaalista kamppailua ei lupaile myöskään silmäys kauden aiempaan kohtaamiseen, sillä sen FC Lahti vei nimiinsä niukasti lukemin 1-0.

Itse asiassa joukkueiden viidessä viimeisessä kohtaamisessa vain kertaalleen on päädytty 2-1-tulokseen, ja loput ovat jääneet vieläkin vähämaalisemmiksi.

Poimitaankin sunnuntain matsiin lapulle alle 2,5 maalia.

25.7. klo 18:30
FC HonkaFC Lahti
Vihje: Alle 2,5 maalia
Kerroin: 1,70

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!