Vetovihjeet: Hollanti ja Englanti taistelevat Nations Leaguen finaalipaikasta

vetovihjeet boxing day

Torstain vetovihjeet tulevat Nations Leaguesta, jossa pelataan toinen välierä. Alta löydät pelivalinnan Hollanti-Englanti-otteluun sekä perustelut kohteeseen.

Vetovihjeet:

Hollanti – Englanti

Hollanti ja Englanti lunastivat paikan Nations Leaguen lopputurnaukseen, kun joukkueet voittivat omat lohkonsa. Englannin kovuuden tietävät varmasti kaikki, mutta myös Hollanti on nostanut rajusti osakkeitaan hieman heikomman vaiheen jälkeen. Ajaxin sensaatiopelaajat ovat nousseet myös maajoukkueessa suuren rooliin ja se on näkynyt tuloksissa. Kummankin maan vahvuudet löytyvät hyökkäyksestä, vaikka varsinkin Hollannilla on myös todella kovia toppareita. Maaleja pitäisi olla luvassa, kun kumpikin hamuaa ehdottomasti paikkaa finaaliin.

BTTS-kohde kuulostaa todella hyvältä valinnalta illan matsiin. Coolbet tarjoaa kertoimeksi 1.74, joka kelpaa peleille!

Mainos alkaa

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!