Vetovihjeet: HJK aloittaa urakkansa Mestarien liigan karsinnoissa

Vetovihjeet: HJK aloittaa urakkansa Mestarien liigan karsinnoissa

Vetovihjeet tulevat tänään Mestarien liigan karsinnoista, jossa on ohjelmassa muun muassa HJK:n ja HB Torshavnin välinen ottelu. Muista myös tsekata päivän vihjeet tuplaukseen alapuolelta löytyvästä linkistä.

Lue myös: Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Mestarien liigan karsinnat käynnistyvät tosissaan!

Vetovihjeet:

HJK – HB Torshavn

HJK lähtee selvänä suosikkina Mestarien liigan ensimmäisen karsintakierrokselle, sillä färsaarelainen HB Torshavn on kaukana Klubin tasosta. HJK haluaa varmasti laittaa kamppailun pakettiin jo kotikentällä, joten isäntien hyökkäys tulee puksuttamaan koko 90 minuutin ajan. Mikäli Klubi pystyy pitämään edes jokseenkin oman tasonsa, niin loppunumerot pitäisivät olla selvät kotijoukkueen hyväksi. Laitetaan lapulle HJK yli 2,5 maalia.

Suduva – Crvena zvezda

Liettualainen Suduva on tekemättömän paikan edessä, kun karsinnoissa vastaan asettuu muun muassa viime kaudella Liverpoolin lohkovaiheessa kaatanut Crvena zvezda. Tasoero joukkueiden välillä on valtava ja homma saattaa ratketa jo tässä ottelussa. Serbialaiset tulevat taatusti osumaan tolppien väliin, joten ottelussa saatetaan nähdä useampikin maali.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut