Vetovihjeet: HJK tavoittelee jatkopaikkaa Färsaarilla!

Vetovihjeet: HJK tavoittelee jatkopaikkaa Färsaarilla!

HJK jatkaa Mestarien liigan karsintoja tänään Färsaarilla, kun joukkue kohtaa toistamiseen HB Torshavnin. Klubi voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen kotikentällään puhtaasti 3-0, joten Klubi pääsee lähtemään hyvistä asetelmista tämän illan otteluun.

HB Torshavn – HJK

Valinta: HJK yli 1,5 maalia (1,73)

HB Torshavnin ja HJK:n välinen tasoero kävi kaikille selväksi ensimmäisessä osaottelussa. Klubi voitti ottelun selvästi 3-0, vaikka joukkueen toppari Faith Obilor ajettiin ulos kentältä jo 31 peliminuutin jälkeen. Torshavnin kotietu tasoittaa tämän ottelun asetelmia, mutta tästä huolimatta, Klubi on suosikki myös vieraskentällä.

HB Torshavnin on tehtävä tänään vähintään kolme maalia mikäli joukkue haluaa venyttää ratkaisun jatkoajalle. Myös oman maalin on pysyttävä tässä tapauksessa puhtaana. Kotijoukkueella ei siis ole varaa peruutteluun vaan Torshavnin on lähdettävä hakemaan maalia heti alkuvihellyksestä alkaen. Torshavnin hyökkäävä pelityyli tulee avaamaan HJK:lle varmasti useita hyviä mahdollisuuksia vastahyökkäyksiin, joihin Klubi on lähtenyt varsin terävästi Toni Koskelan alaisuudessa.

HB Torshavn-HJK – ilmainen live stream!

HJK:n tilanne on varsin turvallinen eikä joukkueen tarvitse tehdä maaleja jatkopaikan varmistamiseksi. Klubi on pelannut hyvin Koskelan saapumisen jälkeen ja mikä tärkeintä, iloisuus sekä ajoittain rakoillut joukkuehenki on saatu kaivettua esiin. Tämä on näkynyt positiivisesti joukkueen esityksissä ja tuloksissa.

Hyvistä asetelmista huolimatta, uskon Klubin haluavan tästäkin ottelusta hyvän tuloksen ja näin ollen Coolbetin tarjoama 1,73 kerroin Klubin yli 1,5 maalille vaikuttaa varsin hyvältä tarjoukselta ottelun asetelmat huomioiden.

Coolbetin futiskohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut