Vetovihjeet: HJK – Neftci Baku | To 12.8. klo 19:00

Manchester United futisvihjeet valioliiga-vihje vetovihjeet ucl-vihjeet

HJK jatkaa pelejään Eurooppa-liigan karsinnoissa, kun toiseen osaotteluun vieraaksi saapuu Neftci Baku. Tässä vetovihjeet matsiin!

HJK kävi viime viikolla hakemassa Azerbaidzanista mukiinmenevän 2-2-tasurin, minkä myötä sen on mukava lähteä kotona pelattavaan toiseen osaan.

Tuskinpa avausosan kaltaista neljän maalin iltaa on luvassa, sillä kumpikin joukkue lähtenee tasapelitilanteessa tarkan puolustuksen kautta. Niin tai näin, HJK:lla on näistä kahdesta laadukkaampi materiaali. Klubi lähtee matsiin melko selvänä ennakkosuosikkina ja tulee myös mitä todennäköisimmin hoitamaan kotiottelun nimiinsä.

Mainos alkaa

HJK piti pelituntumaa yllä viikonloppuna kaatamalla KTP:n Veikkausliigassa, mutta vierasjoukkueella sarjakausi ei ole vielä käynnistynyt, joten sillä kesän pelit ovat täyttyneet treenimatseista ja europeleistä.

Coolbet tarjoaa artikkelin kirjoitushetkellä HJK:n voitosta markkinoiden korkeinta kerrointa, ja siihen myös tartumme kiinni.

12.8. klo 19:00
HJKNeftci Baku
Vihje: HJK
Kerroin: 1,82

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!