HJK kohtaa Mariborin Eurooppa-liigan karsinnoissa – panoksena paikka lohkovaiheeseen

Huuhkajat Kansojen Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Vetovihjeet tulevat torstain Eurooppa-liigan karsintoihin, jossa HJK taistelee paikasta lohkovaiheeseen Mariboria vastaan.

HJK – Maribor

HJK vei ensimmäisen osaottelun vieraskentällä numeroin 2-0. Tämä antaa loistavat lähtökohdat kotiotteluun, sillä Helsingissä olisi varaa hävitäkin yhdellä maalilla. Myös panokset ovat valtavat, sillä otteluparin voittaja lunastaa jo vähintään paikan Konferenssiliigan lohkovaiheeseen. Maribor ei ole huono jengi, vaikka kotonaan hävisi, joten HJK saa lyödä kaikki peliin toisessakin osaottelussa.

Mariborin täytyy hakea riskilläkin osumia, kun taas Klubi voi lähtökohtaisesti pelata mahdollisimman pitkään maalitonta. Näin ollen isännät tuskin ottavat minkäänlaisia riskejä. Tämä voi kääntyä kumpaan suuntaan tahansa, mutta kertoimien valossa valueta on tarjolla vierailijoiden suunnalta. X2 kelpaakin mainiosti lapulle, sillä esimerkiksi Coolbetilla on tarjolla kertoimeksi 1.74.