Vetovihjeet: HJK – Malmö | Ti 27.7. klo 19:00

Manchester United futisvihjeet valioliiga-vihje vetovihjeet ucl-vihjeet

Tiistai-ilta tarjoilee huippumielenkiintoista futisviihdettä, kun HJK ja Malmö iskevät yhteen UCL-karsintojen 2. osassa. Tässä vetovihjeet matsiin!

HJK – Malmö

Toiseen osaotteluun lähdetään helsinkiläisten kannalta melko tukalasta paikasta, sillä onnistuihan Malmö nappaamaan avausosasta 2-1-voiton. Entistä tukalamman tästä lopputuloksesta tekee se fakta, ettei nykyään tunneta enää vierasmaalisääntöä.

Malmön maali toisen osaottelun alkuun voisikin olla melkoinen katastrofi, ja sitä HJK varmasti lähtee välttelemään jopa hieman oman hyökkäyspelinsä kustannuksella.

Tiedossa on, että Malmön nippu on laadukkaampi kuin isäntien, joten ennakkosuosikista tiistai-illassa ei ole epäselvyyttä.

Mikäli HJK kuitenkin onnistuu pitämään Malmön mahdollisimman pitkään nollilla, alkaa tilanne näyttää huomattavasti paremmalta. On vaikea nähdä, että kumpikaan joukkue lähtisi otteluun millään lailla yltiöhyökkäävästi, joten sen vuoksi lapulle poimitaankin alle 2,5 maalia – onhan avausmaalin merkitys tänään niin valtava.

27.7. klo 19:00
HJKMalmö
Vihje: Alle 2,5 maalia
Kerroin: 1,79

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!