Vetovihjeet: HJK – Maccabi Tel Aviv | 21.10. klo 17:30

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Vetovihjeet tulevat torstaina Konferenssiliigasta, jossa HJK pelaa todella isoista pisteistä israelilaista Maccabi Tel Avivia vastaan.

HJK – Maccabi Tel Aviv

HJK on voittanut kahdesta ensimmäisestä Konferenssiliigan ottelustaan yhden. Maccabi on puolestaan kerännyt kahdesta ottelusta neljä pistettä. Näin ollen illan taiston panokset ovat valtavat, sillä Klubi voi voitolla ottaa ison askeleen kohti jatkopaikkaa. Sen sijaan tappio saattaisi olla iso askel kohti putoamista.

Maccabi on varmasti joukkueista laadukkaampi, mutta HJK:n kotietua ei sovi aliarvioida. Klubi on myös löytänyt hetkellisesti kadonneet tehonsa, sillä kolmessa edellisessä ottelussa on syntynyt yhdeksän maalia. Taas vastaavasti puolustus on vuotanut samaan aikaan. Maccabi kärsi edellisessä sarjapelissä samoista ongelmista, sillä tuloksena oli 4-2-tappio.

Lähdetäänkin hakemaan maaleja torstain otteluun ja laitetaan lapulle yli 2,5 maalia Coolbetin tarjoamalla 2.08 kertoimella.

21.10. klo 17:30
HJKMaccabi Tel Aviv
Vihje: Yli 2,5 maalia
Kerroin: 2.08

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!