Vetovihjeet: HJK haastaa Crvena zvezdan Mestarien liigassa!

Vetovihjeet: HJK haastaa Crvena zvezdan Mestarien liigassa!

HJK:n Mestarien liiga -taival jatkuu tänään, kun joukkue kohtaa vieraskentällä Crvena zvezdan. Klubi lähtee otteluun selvänä altavastaajana, joten joukkueelta vaaditaan tänään todellista venymistä.

Crvena zvezda – HJK

Valinta: HJK yli 2,5 varoitusta (2,15)

Crvena avasi Mestarien liiga -kautensa hieman vaisusti, vaikka joukkue selvittikin tiensä toiselle kierrokselle. Tänään Crvenan vastus on kovempi kuin avauskierroksella, mutta joukkue on tässäkin otteluparissa jättisuosikki.

Crvena pelasi viime kaudella Mestarien liigaa kovassa C-lohkossa. Crvena jäi lohkossaan viimeiseksi, vaikka joukkue onnistuikin nappaamaan upean 2-0 kotivoiton Liverpoolista. Kotivoitto kertoo kuitenkin omaa kieltään Crvenan kovasta tasosta sekä erittäin isosta kotiedusta.

Kotietua lisäävät entisestään Crvenan hurjat fanit, jotka ovat tunnettuja ”rajusta fanikulttuuristaan”. Ajoittain fanien toiminta on lähtenyt täysin käsistä, mutta toisinaan, fanilauma saa Belgradissa upean tunnelman aikaiseksi useiden soihtujen siivittämänä.

Vierasjoukkue HJK voitti odotetusti ensimmäisellä kierroksella HB Torshavnin yhteismaalein 5-2. Etenkin kotikentällä, Klubi oli selvästi parempi joukkue. Tänään HJK on kovan paikan edessä, sillä vastaan asettuu aivan eri tason joukkue. HJK tarvitsisi tärkeän vierasmaalin, mutta on selvää että Klubi joutuu lähtemään otteluun varsin puolustavalla taktiikalla.

Crvena zvezda-HJK näkyy ilmaiseksi – tässä live stream UCL-otteluun

”Kuuma ottelu” Belgradissa?

Kotijoukkue Crvena ottanee ohjat käsiinsä heti ottelun alkuvihellyksestä alkaen HJK:n keskittyessä tiiviiseen puolustamiseen sekä vastaiskujen kyttäämiseen. Jos HJK kykenee pitämään pelin tasoissa pitkään, kaikki on tänään mahdollista.

Emme lähde veikkaamaan tällä kertaa voittajaa tai maalimääriä vaan iskemme kiinni varoituksiin, sillä Coolbet tarjoaa HJK:n yli 2,5 varoitukselle varsin kelvollista 2,15 kerrointa.

HJK on ottanut edellisessä otteluissaan varsin paljon varoituksia. Samankaltaista menoa on odotettavissa tänäänkin, sillä puolustustaistelu tulee vaatimaan useita rikkeitä. Kun tähän lisätään vielä Belgradin hornankattilan antama paine niin varoituksilta on vaikea välttyä. HJK:n yli 2,5 korttia otetaan peleille mukavalla 2,15 kertoimella!

Coolbetin UCL-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut