Vetovihjeet: HJK – Frankfurt | 9.11. klo 19:45

Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Vetovihjeet tulevat Konferenssiliigasta, jossa HJK isännöi Saksan Bundesliigassa pelaavaa Eintracht Frankfurtia.

HJK – Frankfurt

Frankfurt oli täysin ylivertainen Saksassa pelatussa ottelussa, sillä Klubi koki nöyryyttävän 6-0-tappion. Nyt tilanne on varmasti paljon erilaisempi, kun peli pelataan Helsingissä ja tekonurmella. Tietysti Frankfurt on edelleen valtaisa ennakkosuosikki, mutta isännillä voi olla hiukan enemmän mahdollisuuksia kaiken mennessä nappiin.

Se on varmaa, että HJK yrittää laittaa ainakin puolustuksen kuntoon, sillä maalikilpailuun ei ole varaa lähteä. Frankfurtilla voi alkuun mennä tovi, että joukkue pääsee sinuiksi tekonurmen kanssa, joten molemmilla saattaa olla varovainen lähtö kauteen.

Näin ollen lähdetään hakemaan lapulle kohdetta underien parista. Esimerkiksi Coolbetilla alle 3,5 maalia antaa kertoimeksi 1.61, joka pistetään torstaina lapulle.