Vetovihjeet: HJK – Fenerbahce | 26.8. klo 19:00

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Vetovihjeet tulevat torstaina Eurooppa-liigan karsinnoista, jossa HJK ratkaisee lohkovaihepaikan kohtalon turkkilaista Fenerbahcea vastaan.

HJK – Fenerbahce

HJK pystyi haastamaan vieraskentällä Fenerbahcen jopa yllättävän hyvin. Nyt kotona lähtökohdat ovat selvästi tasaisemmat, mutta täytyy kuitenkin huomioida, että Klubi on myös takaa-ajana, joten se on nostettava pelin edetessä mahdollisesti riskitasoja.

Materiaalinsa puolesta Fenerbahce on selvästi kovempi nippu ja voisi kuvitella viime viikon ottelun jälkeen, että turkkilaisleirissä ei ainakaan sorruta aliarvioimiseen, vaan viheriölle juoksee entistäkin paremmin valmistautunut joukkue.

Mainos alkaa

HJK:lle jatkopaikka olisi yksi seurahistorian kovimmista tempuista, mutta riittääkö joukkueen eväät siihen. Voi hyvin olla, että Fenerbahce lyö astetta kovemman esityksen pöytään ja etenee Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen. Kun taas Klubin pelit jatkuvat Konferenssiliigan lohkovaiheen puolella.

26.8. klo 19:00
HJKFenerbahce
Vihje: Fenerbahce
Kerroin: 2.20

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!