Vetovihjeet: HJK – FC Inter | Su 26.9. klo 18:30

Manchester United futisvihjeet valioliiga-vihje vetovihjeet ucl-vihjeet

Veikkausliigassa pelataan sunnuntaina viimeiset ottelut ennen jatkosarjojen käynnistymistä. Vetovihjeet napataan ottelusta HJK – FC Inter.

HJK – FC Inter

Kotijoukkue HJK:lla on ollut viime aikoina vaikeaa. Konferenssiliigassa LASKille kärsittyä 0-2-tappiota seurasi 0-0-tasapeli FC Honkaa vastaan, sekä 0-2-tappio HIFK:lle.

Inter puolestaan on näyttänyt pirteitä otteita, ja varsinkin maalinteko on ollut tikissä. Viimeiseen kahteen otteluun joukkue on nimittäin tehtaillut peräti 6 osumaa, kun ensin se tasasi pisteet SJK:n kanssa 2-2, minkä jälkeen AC Oulu sai poistua Veritas Stadionilta pitkälle kotimatkalle 4-0-voitto niskassaan.

Mainos alkaa

Momentum sunnuntain huippuottelussa on ilman muuta vieraiden matkassa, mutta HJK:ta ei rosterinsa laadun puolesta sovi aliarvioida vaikeinakaan aikoina. Nyt jos koskaan Interillä on kuitenkin mahdollisuus napata ainakin piste matkaansa.

Betseihin lähdetäänkin Interin kautta ja kohteeksi poimitaan X2.

Su 26.9. klo 18:30
HJKFC Inter
Vihje: X2
Kerroin: 1,96

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!