Vetovihjeet: HJK – Farul | 31.8. klo 19:00

HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Vetovihjeet tulevat Konferenssiliigan karsinnoista, jossa HJK yrittää nousta kiinni lohkovaiheen paikkaan. Tässä pelivalinta illalle!

Voita huima Valioliiga-matka Manchesterin derbyyn!

HJK – Farul

Klubi joutui taipumaan 2-1-tappioon vieraissa, joten nyt kotikentällä on pakko voittaa. Edes yhden maalin voitto ei vielä riitä kuin jatkoajalle, joten tulosta on tultava. Isännät ovat suosikkeja, mutta mikään helppo voitto ei ole todellakaan tulossa, vaan HJK:lta tarvitaan täydellinen esitys.

Eurooppa-liigan karsintojen kotiottelu kuihtui kasaan punaisen kortin myötä, joten nyt varmasti hermokontrolli on yksi avainkysymys. Materiaali HJK:lla riittää voittoon, sillä loukkaantumisia ei ole ja uudet kesähankinnatkin on saatu ajettua sisään.

Lähdetään liikkeelle siitä, että HJK pystyy kotikentällä nappaamaan voiton. Esimerkiksi Coolbetilla saa kotivoitosta kertoimeksi 2.15.