Liiga-vihjeet: HIFK – TPS | 23.9. klo 18:30

HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat tänään Nordikselta, jossa HIFK saa vieraakseen sarjakärjessä olevan TPS:n. Tässä pelivalinta torstaille.

HIFK–TPS-KISA: Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa!

HIFK – TPS

TPS on kerännyt kuudesta ottelusta 12 tehopistettä ja se oikeuttaa kärkipaikkaan. Toki takana olevat joukkueet ovat pelanneet vähemmän otteluita, joten esimerkiksi HIFK voisi rästipelit voittamalla nousta 14 pisteeseen.

HIFK on materiaalinsa puolesta sarjan kärkeä ja myös pelaaminen on sillä tasolla, että mestaruudesta voidaan oikeasti puhua. Torstain otteluun helsinkiläiset pääsevät mieluisasta asetelmasta, sillä joukkue on saanut levättyä tätä kamppailua varten. Sen sijaan TPS pelasi kovan pelin keskiviikkona SaiPaa vastaan ja se varmasti tuntuu jaloissa.

Kotietu tuo tietysti oman etunsa, joten torstaina mennään HIFK:n kelkassa kohti betsikuponkia.

23.9. klo 18:30
HIFKTPS
Vihje: HIFK
Kerroin: 1.80

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!