Vetovihjeet: Fulham – Tottenham | 29.8. klo 21:45

HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Vetovihjeet tulevat tiistaina pelattavaan EFL Cupin otteluun, jossa Fulham isännöi Tottenhamia. Kumpi vie nimiinsä Lontoon paikalliskamppailun?

Fulham – Tottenham

Tottenhamin kausi Valioliigan puolella on alkanut mainiosti, sillä joukkueella on kolmen kierroksen jälkeen kasassa seitsemän pistettä. Sen sijaan Fulhamilla on kasassa neljä pistettä, mutta toki tasapelin hakeminen viime viikonloppuna Arsenalin vieraana oli kova saavutus. Tottenham on kuitenkin suosikki vieraissakin taistoon, sillä uusi valmentaja on tuonut paljon ryhtiä ja iloisuutta pelaamiseen.

Spurs on jälleen muutaman vuoden alakulon jälkeen palannut juurilleen, kun tapahtumia riittää molemmissa päissä. Kuitenkin se paketti pysyy kasassa ja hyökkäys tuottaa vastustajan päähän maalipaikkoja.

Luotetaan saman kaavan jatkuvan, joten haetaan lapulle Tottenhamin voitto. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa tästä kertoimeksi 1.80.

Ottelu käynnistyy klo 21:45 ja se on nähtävillä suorana lähetyksenä Viaplayn kautta.