Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 7: Winnipeg ja Anaheim kohtaavat illan Prime Time -ottelussa

vetovihjeet

Tuplaus on edennyt legendaariseen seitsemänteen päivään, jolloin panokset ovat kaikista kovimmat. Tänään luotetaan single-kohteen voimaan ja napataan markkinoiden kovin kerroin taskuun Coolbetilta. Tässä vetovihjeet tuplaukseen!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Winnipeg – Anaheim

NHL:n Prime Time -ottelussa kohtaavat Winnipeg Jets ja Anaheim Ducks. Joukkueet iskivät reilu viikko sitten yhteen, jolloin Winnipeg oli vieraskaukalossa vahvempi numeroin 3-0. Nyt edessä on ottelu Jetsin kotikaukalossa, joka ennakkoon antaa etu Jetsille. Varsinkin, kun Anaheim ei ole ollut mitenkään vahva vieraspeleissä. Ducks on pelannut 13 ottelua, joista on irronnut yhteensä 10 pistettä. Näissä peleissä on omiin on mennyt yhteensä 44 maalia, joten puolustuksen kanssa riittää tekemistä. Winnipeg on ollut tällä kaudella tasainen suorittaja ja viime aikoina meno on ollut vahvaa. 10 edellistä peliä on tuonut tilille seitsemän voittoa.

Jets on materiaaliltaan parempi joukkue ja kaiken lisäksi myös lepoetu on tällä kertaa puolella, sillä Ducks pelasi kotikaukalossa vielä perjantain ja lauantain välisenä yönä, kun Jets pelasi viimeisen ottelun jo yötä aikaisemmin.

Mainos alkaa

Coolbetilla Winnipeg-Anaheim-peli toimii myös Päivän Pelinä, mikä tarkoittaa sitä, että tarjolla on poikkeuksellisen suuri kerroin. Hyödynnetään tämä ja napataan lapulle isäntien voittoa!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!