Vetovihjeet: Astetta erikoisemmat pelivalinnat MM-finaaliin!

NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Vetovihjeet MM-finaaliin kaivetaan hieman eri kulmasta tällä kertaa, sillä nyt haetaan lapulle vähän erikoisempia kohteita. Tsekkaa pelivalinnat!

Seuraavanlaisia hakuja MM-finaaliin:

Kuten jo aamulla vihje kuului, niin lapulta löytyy Suomen voittoa. Tämän lisäksi haetaan kupongille hieman erikoisempia pelivalintoja viihde edellä, sillä onhan kyseessä kuitenkin MM-finaali.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Andrew Mangiapane yli 2,5 laukausta

Coolbet tarjoaa pelivalikoimassaan kohteita, joissa voi veikata pelaajien laukaisumäärää. Tämä tarjoilee yhden miellyttävän pelivalinnan, sillä Kanadan Andrew Mangiapanen linja on laitettu 2,5 laukaukseen. Mangiapane on yksi Kanadan tärkeimmistä pelaajista ja miehen maalintekouhkaa kaivataan, mikäli Kanada mielii voittaa maailmanmestaruuden.

Mainos alkaa

On odotettavissa, että Kanada toimittaa hanakastikin kiekkoa maalille. Yksi näistä pelaajista on Mangiapane, joka varsinkin ylivoimalla on kova kaveri. Tililtä löytyy nyt jo 7 maalia ja se tuskin vielä riittää.

Marko Anttila yli 0,5 pistettä

Mörkö-Marko herää, kun panokset kovenevat. Kapteeni oli Saksaa vastaan syöttämässä voittomaaliksi jäänyttä 2-0-osumaa, minkä lisäksi hyökkääjä pelasi muutenkin takuuvarmasti. Ollut pudotuspeleissä aivan timanttinen joka puolella kaukaloa. Anttila oli kaksi vuotta sitten upottamassa Kanadaa finaalissa, joten mies tietää, miten homma hoituu. Anttila on se pelaaja, joka voi päästä iskemään terävästi vastaan, sillä kaikki tietävät pelaajan taidot katkoa syöttöjä. Näin ollen Anttilan pisteestä tarjottu 3.00 kerroin pääsee lapulle.

2. erän tulos – Suomi

Leijonat on ollut läpi turnauksen todella hyvä 2. erässä. Jos avauserässä peli on ollut tahmeaa, niin vaihtomatkan kasvaessa Suomi on saanut pelistä otteen. Finaalissakin Suomi tulee hakemaan varmasti pitkiä hyökkäyksiä ja paras mahdollisuus tähän tulee toisessa erässä, kun kaukaloon saa nopeasti tuoreita jalkoja. Ehdottomasti 2. erä on Leijonien paras iskun paikka, joten painetaan tulokseksi Suomen erävoitto.