Vetovihjeet: Ferreira – Tottenham | 19.8. klo 21:30

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Vetovihjeet tulevat torstaina Konferenssiliigan karsinnoista, jossa Tottenham matkustaa Portugaliin. Tässä pelivalinta illan matsiin!

Ferreira – Tottenham

Tottenhamin startti Valioliigaan oli mahtava, sillä joukkue kaatoi kotikentällään hallitsevan mestarin Manchester Cityn 1-0. Esitys oli todella ehjä ja joukkueen taistelutahto oli silmiinpistävää. Nyt sama meininki pitäisi näkyä viheriöllä, sillä tarjolla olisi paikka Konferenssiliigan lohkovaiheeseen. Toki ensimmäisessä osassa ei vielä ratkaista mitään, mutta Portugalista on saatava hyvä tulos matkaan.

Tottenham on selvä ennakkosuosikki myös vieraissa, sillä materiaali on selvästi kovempi kuin isännillä. Tähän päälle laitetaan hyvissä uomissa oleva peli, niin voitto on ainut lähtökohta vieraista.

Mainos alkaa

Coolbetilla ottelu on Päivän Peli, joten se tarkoittaa sitä, että tarjolla on kovan luokan kertoimet.

19.8. klo 21:30
FerreiraTottenham
Vihje: Tottenham
Kerroin: 1.67

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!