Vetovihjeet: FC Porto – Arsenal | 21.2. klo 22:00

Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Vetovihjeet tulevat keskiviikon Mestarien liigan ottelusta, jossa Arsenal matkustaa Portugaliin FC Porton vieraaksi.

FC Porto – Arsenal

Arsenalin meno Valioliigassa on ollut hurjaa viime ajat, joten tällä kaudella todellakin odotetaan menestystä. Kaikki palaset on olemassa siihen, että joukkue voi voittaa Valioliigassa tai Mestarien liigassa. Pudotuspelien avauskierroksella Arsenalin pitäisi olla omaa luokkaansa, vaikka FC Porto onkin tasaisesti tehnyt eurokentillä kelvollista tulosta. Tasoero on kuitenkin selviö Arsenalille, joten vieraskentälläkin englantilaisten pitäisi pystyä voittamaan.

Arsenal on voittanut viisi viimeistä otteluaan, mutta vielä vakuuttavampaa on ollut se tapa, millä ne ovat tulleet. Tilillä on kaksi 5-0-voittoa sekä yksi 6-0-voitto. Porto saakin vastaansa aivan timanttisessa iskussa olevan Arsenalin, joten isännille on luvassa hikinen iltapuhde.

Lähdetäänkin liikkeelle Arsenalin voitolla, josta esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimeksi 1.67.