Vetovihjeet: FC Milsami – KuPS | 28.7. klo 19:00

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Vetovihjeet tulevat Konferenssiliigan karsinnoista, jossa KuPS lähtee metsästämään jatkopaikkaa Moldovaan.

FC Milsami – KuPS

KuPS ei saanut todellakaan haluamaansa tulosta kotikentällä, sillä ottelu päättyi lukemiin 2-2. Tämä mutkistaa hieman asetelmia, koska nyt luvassa on ikävä vierasreissu Moldovaan. Kuopiolaiset ovat kuitenkin suosikki edelleen ottelupariin, sillä tasoeron pitäisi olla selvä niin pelaajamateriaalin kuin taktistenkin asioiden puolelta.

KuPSille kaikki muu kuin jatkopaikka olisi massiivinen pettymys, joten panokset ovat suuret torstain taistossa. Nyt joukkueella on kuitenkin tiedossa vastustajan pelitapa ja valmistautuminen voidaan suunnata FC Milsamin heikkouksiin iskemiseen.

Täällä luotetaan, että materiaalin laajuus ja laatu näkyy Moldovassa, joten KuPS nappaa voiton ottelusta. Esimerkiksi Coolbetilla on tarjolla kerroin 1.70, joka kelpaa lapulle.


Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!