Vetovihjeet: Eurofutis tarjoaa keskiviikolle hyvää pelattavaa!

Vetovihjeet: Eurofutis tarjoaa keskiviikolle hyvää pelattavaa!

Eurofutis pyörii keskellä arkea, mikä on meille varsin iloinen asia! Päivän kohteet tulevat Espanjan La Ligasta sekä Englannin Valioliigasta, jossa edessä on Manchesterin Derby.

Manchester United – Manchester City

Edessähän on Manchesterin Derby, jonka kotiosapuoli ManU on ollut viime aikoina aivan tuuliajolla. Todellinen pohjanoteeraus nähtiin sunnuntaina, kun joukkue hävisi totaalisen munattoman esityksen jälkeen Evertonille 4-0.

City puolestaan on hurjassa vireessä – ja se saattaakin aiheuttaa Old Traffordin kotiyleisölle tänään ei-toivottuja hetkiä. Lapulle napataan sen suurempia ihmettelemättä varsin hyvältä tuntuva Man Cityn voitto.

Levante – Betis

Päivän tuplan täydentää La Ligan mittelö, jonka kotijoukkue Levanten peleissä on tämän kauden aikana nähty maaleja Barcelonan jälkeen toiseksi eniten – tarkalleen sanoen 3,3 ottelua kohden (Barca: 3,4).

Levanten kolme viimeisintä kotipeliä on päättynyt 2-2-tasapeliin, ja peräti viidessä viimeisessä ottelussa molemmat joukkueet – niin Levante kuin sen vastustajakin – ovat tehneet maalin.

Kun tähän yhtälöön lisätään se, että Betis on viime aikoina pelannut varsin maalirikkaita pelejä, valinta lapulle on BTTS, eli molemmat joukkueet tekevät maalin.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Eurofutis

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut