Vetovihjeet: Kuka on jalkapallon EM-kisojen maalikuningas?

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Vetovihjeet tulevat jalkapallon EM-kisoihin, joissa pelit käynnistyvät perjantai-iltana! Otetaanpa katse mahdollisiin maalikuninkaisiin.

Veikkauskisa Suomen peleihin – voita 500 € ja Huuhkajien pelipaita

Kuka on EM-kisojen maalikuningas?

Coolbetin kertoimien valossa suurimmat suosikit ovat Englannin Harry Kane ja Belgian Romelu Lukaku. Kanen maalikuninkuutta ei kuitenkaan puolla se, että Englanti todennäköisesti ei tule pelaamaan mitään kauheaa hyökkäysiloittelua, vaan se napsii ilman riskiä voittoja taskuun. Myös Englannin mahdollinen kaavio pudotuspeleihin on vaikea, joten aikainenkaan putoaminen ei ole mahdotonta.

Mainos alkaa

Sen sijaan Lukaku on mielenkiintoinen vaihtoehto. Maansa selvä ykköskärki voi jo alkulohkovaiheessa osua useamman kerran, sillä vastustajat eivät ole aivan turnauksen parhaimmistoa. Tämän lisäksi Belgia pelaa tunnetusti melko hyökkäävää futista, joten se varmasti tekee keskiarvoa enemmän maaleja ottelua kohden. Myös Belgian kaavio esimerkiksi Englantiin verrattuna on kevyempi.

Suosikkien joukosta löytyy myös useampi ranskalainen, mutta heidän mahdollisuuksia syö äärettömän vaikea alkulohko. Kun kertoimet ovat alhaalla, niin nämä vaihtoehdot voidaan suosiolla unohtaa.

Sen sijaan Memphis Depay on hyvä haku lapulle. Hollanti ei kuulu turnauksen suosikkeihin, mutta maan alkulohko on kenties helpoin, sillä Pohjois-Makedonia on yksi turnauksen heikoimmista joukkueista. Myös Itävaltaa ja Ukrainaa vastaan on mahdollisuus iskeä useampi maali, joten vaikka Hollannin turnaus loppuisi lyhyeen, niin Depay on saattanut iskeä tarvittavat maalit voittaakseen maalikuninkuuden.

Lähdetäänkin hakemaan maalikuningasta seuraavilla nimillä: Romelu Lukaku (7.50) ja Memphis Depay (16.00).

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!