Vetovihjeet: Mitkä maat pelaavat EM-finaalissa?

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Vetovihjeet jalkapallon EM-kisoihin tulevat tällä kertaa siitä, mitkä maat nähdään heinäkuussa turnauksen finaalissa. Tsekkaa arviot finalisteista!

EM-kisat 2021 -veikkauskisa – osallistu ja voita upeita palkintoja!

Mitkä maat kohtaavat EM-finaalissa?

Ensimmäisenä otetaan tietysti katse pudotuspelien kaavioon, jotta pystytään erottamaan, miten joukkueet finaaliin muodostuvat. Jos mietitään ennakkoon todennäköisiä lohkovoittajia, niin Belgia ja Englanti ovat ainakin lähellä tätä saavutusta. Se samalla tarkoittaisi sitä, että maat löytyisivät eri puolilta kaaviota. Kun kummallakin on loistavat mahdollisuudet edetä finaaliin, niin siinä on yksi potentiaalinen finaalipari.

Mainos alkaa

F-lohko on täynnä ennakkosuosikkeja, sillä lohkossa pelaavat Saksa, Ranska ja Portugali. Tässä kohtaa joukkueiden sijoitukset tulevat kuitenkin sotkemaan pahasti kaaviota, sillä voittaja on täysin eri puolilla kuin lohkossa kakkoseksi sijoittuva maa. Lohkon voittaja on samalla puolella kaaviota kuin Belgia, mikäli maa voittaa B-lohkon. Näin ollen jos mietitään Ranskaa lohkovoittajaksi, niin finaalivastustajaksi on tarjolla Belgia sijaan muun muassa Englanti tai sitten vastaavasti myös esimerkiksi Saksa, jos maa on lohkossa kakkonen.

Luotetaan siihen, että Ranska voittaa lohkonsa ja on näin ollen eri puolella kaaviota kuin Englanti. Tästä muodostuu toinen mahdollinen finaalipari Ranska-Englanti.

Saksa ei kuulu aivan kirkkaimpien suosikkien joukkoon, mutta onhan maalla kuitenkin laatua kokoonpanossa. Haetaankin hieman isommalla haulla finaalipariksi myös Belgia-Saksa sekä Ranska-Saksa.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!