Vetovihjeet: Dortmund – Newcastle | 7.11. klo 19:45

Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Vetovihjeet tulevat illan Mestarien liigan kierrokselta, jossa Dortmund isännöi Newcastlea. Tässä pelivalinta jännittävään taistoon!

Dortmund – Newcastle

Joukkueet kohtasivat viime kierroksella Englannissa ja tuolloin Dortmundin voitto kirjattiin lukemiin 1-0. Joukkueet ovat nyt tasapisteissä lohkon toisena, joten tiistaina pelataan jättimäisistä pisteistä. Newcastle on laitettu kertoimissa aivan hiuksen hienosti suosikiksi. Kotietu on kuitenkin massiivinen, joten Dortmund saa nyt tuekseen fanaattisen kotiyleisön.

Dortmundin kenraaliharjoitus sujui viikonloppuna surkeasti, sillä Bayern jyräsi vakuuttavaan 4-0-voittoon. Nyt tarvitaan kasvojen pesu, jotta saumat Mestarien liigassa pysyvät yllä. Lähtökohdat ovat erittäin tasaiset, mutta kotiedun turvin vaakakuppi kääntyy sen verran isännille, että lähdetään rakentamaan siltä suunnalta peliä.

Esimerkiksi Coolbetilla Dortmund 1X antaa kertoimeksi 1.52, joka pistetään lapulle.