NHL-vihjeet: Dallas Stars – Carolina Hurricanes | Ke 14.2. klo 03:00

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Vetovihjeet NHL:ään poimitaan tänään todellisesta herkkumatsista, jossa Dallas Stars saa vieraakseen Carolina Hurricanesin.

Dallas Stars – Carolina Hurricanes

Carolinan viimeisin ottelu oli NHL:n – tai minkä tahansa kiekkosarjan – osalta poikkeuksellinen, sillä varsinainen peliaika päättyi 0-0, ja vasta Sebastian Ahon jatkoaikamaali ratkaisi voiton Canesille.

Starsilla on puolestaan takana 3-2-vierasvoitto Montreal Canadiensista.

Mitään hurjia maalitalkoita ei kummankaan joukkueen otteluissa olla nähty läheskään illasta toiseen – mutta tästä huolimatta matsin over-raja on NHL-tyyliin vedetty 6,5:een.

Carolinan viimeisessä viidessä ottelussa kahdessa on nähty yli 6,5 maalia – ja Dallasin osalta samalla aikajänteellä vain yksi ottelu on sisältänyt yli 6,5 osumaa.

Esimerkiksi Coolbet tarjoaa alle 6,5 maalia vaihtoehdolle kertoimen 1,92. Se kuulostaa Carolinan 0-0-matsin jälkeen varsin hyvältä vaihtoehdolta.