Vetovihjeet: Cincinnatin ATP Masters tarjoilee mielenkiintoisen finaalin!

tenniksen nelinpelin tennis vetovihjeet atp cincinnati

Vetovihjeet sunnuntaille tulevat luonnollisesti Cincinnatin ATP Masters -kisan finaalista, jossa David Goffin haastaa Daniil Medvedevin.

Tennis-vetovihjeet sunnuntaille:

Kuten yllä mainittu, finaalissa toisistaan mittaa ottaa Belgian David Goffin ja Venäjän Daniil Medvedev. Kyseinen pari on siinä mielessä hyvinkin yllättävä ja mielenkiintoinen finaaliin, että mukana Cincinnatissa olivat myös Roger Federer sekä Novak Djokovic.

Puolivälierissä Medvedev antoi tylyä kyytiä maanmiehelleen Andrey Rubleville, mikä antoi jo viitteitä siitä, että maailmanlistan ykkösen kaataminen on mahdollista. Tämä myös tapahtui, ja Novak Djokovic joutui monen yllätykseksi pettymään, kun Medvedev eteni finaaliin erävoitoin 2-1.

Federerin kompastuskiveksi oli käynyt juurikin Rublev.

Goffin puolestaan on edennyt finaaliin välttäen todelliset huippunimet, joten hänellä on vasta nyt edessään todellinen testi.

Tämä testi saattaa kuitenkin belgialaisen kannalta osoittautua todella haastavaksi – tai jopa mahdottomaksi. Luotetaankin siihen, että Medvedevin supervire kantaa vielä yhden ottelun ja hän vie finaalin nimiinsä suoraan erin 2-0.

Pelivalinta: Medvedev -1,5 erää @ 2,10

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

vetovihjeet tennis cincinnati

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!