Vetovihjeet: HIFK – Frölunda | Ti 5.10. klo 19:05

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Jääkiekon CHL:ssä on edessä alkulohkojen ratkaisupelit. HIFK ja Frölunda kohtaavat tiistai-iltana Helsingissä ottelussa, jossa panokset ovat korkealla.

CHL: HIFK – Frölunda

Kaksi ottelua on pelaamatta, ja HIFK sekä Frölunda ovat molemmat keränneet 8 pistettä. Kaksikon takana vaanii kuitenkin Zürich Lions, jolla on vain yksi piste vähemmän plakkarissa.

Sanomattakin on siis selvää, että tänään motivaatiota löytyy puolin ja toisin.

Mainos alkaa:

HIFK:n peli Liigassa on ollut tuloksellisesti vielä verrattain kehnoa. Joukkueen pelissä on kuitenkin näkynyt monia positiivisia piirteitä, joilla menestystä voi hyvinkin olla luvassa – niin kotimaan kentällä kuin CHL:ssäkin.

Voisikin kliseisesti todeta, että kun “peli loksahtaa uomilleen”, on IFK:ta vaikea pysäyttää. Laatua joukkueesta kyllä löytyy.

Frölunda on ollut kelpo vireessä, mistä todisteena on neljä varsinaisen peliajan voittoa seitsemästä ottelusta ja sen myötä kakkospaikka SHL:n sarjataulukossa.

Kotietu kääntää vaakakupin illan taistossa kuitenkin hitusen Ville Peltosen suojateille, joten HIFK:n ML-voitto on valintamme lapulle!

5.10. klo 19:05
HIFKFrölunda
Vihje: HIFK ML
Kerroin: 1,88

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!