Vetovihjeet: Chelsea – Villarreal | 11.8. klo 22:00

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Vetovihjeet tulevat keskiviikkona Uefan Super Cupiin, jossa Chelsea ja Villarreal taistelevat kauden ensimmäisestä pokaalista. Tsekkaa pelivalinta!

Chelsea – Villarreal

Mestarien liigan voittanut Chelsea ja Eurooppa-liigan voittanut Villarreal ovat keskiviikkona vastakkain Pohjois-Irlannin Belfastissa. Ottelussa on panoksena Uefa Super Cupin voitto, joten kyseessä ei ole suinkaan mikään kauteen valmistava treenimatsi.

Tämä varmasti tiedostetaan molemmissa leireissä, joten voitosta taistellaan kynsin ja hampain. Chelsea on materiaalinsa puolesta kovempi nippu ja se on pysynyt pääosin muuttumattomana viime kaudesta. Kuitenkin kesken kauden tullut Thomas Tuchel on pystynyt entistä paremmin ajamaan omia ajatuksiaan sisään, joten luulisi tekemisen olevan entistä ehjempää.

Varsinkin lontoolaisjoukkueen hyökkäyspää on täynnä sellaista taitoa, jota ei Villarrealilta löydy. Yksilötaito, laatu, nopeus ja monipuolisuus ovatkin ne aseet, joilla Chelsea tulee tänään haavoittamaan Villarrealin puolustusta. Se pitäisi riittää voittoon, joten laitetaan lapulle Chelsean voittoa.

11.8. klo 22:00
ChelseaVillarreal
Vihje: Chelsea
Kerroin: 1.76