Vetovihjeet: Chelsea – Manchester United | 4.4. klo 22:15

Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Vetovihjeet tulevat Chelsean ja Manchester Unitedin välisestä ottelusta, jossa varsinkin vierasjoukkue tarvitsee kipeästi voittoa.

Chelsea – Manchester United

Chelsean osalta europeliin oikeuttavat sijoitukset voi unohtaa tältä kaudelta, joten seuralla on ainoastaan kiusantekijä rooli Valioliigassa loppukauden ajan. Sen sijaan Manchester United varmasti vielä elättelee Mestarien liigaan pääsystä, mutta se vaatisi pisteitä torstai-illan ottelusta.

Kumpikin pelasi viikonloppuna tasapelin, sillä Chelsea jäi 2-2-tasuriin kotona Burnleya vastaan, kun taas Man United tasasi pisteet Brentfordin vieraana. Joukkueet ovat kertaalleen kohdanneet tällä kaudella ja tuolloin ManU vei voiton Old Traffordilla lukemin 2-1.

Chelsea on kertoimissa suosikki torstaiseen, mutta ei lähtökohdat aivan noin kallellaan kotijoukkueelle ole. Sen vuoksi lähdetäänkin hakemaan valueta vierailijoiden kautta, sillä esimerkiksi Coolbetilla X2 antaa kovan kertoimen 2.01. Se on päivän pelivalinta.