Vetovihjeet: Chelsea – Manchester City | 12.11. klo 18:30

Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Vetovihjeet tulevat sunnuntain Valioliigan huippukamppailuun, jossa Chelsea isännöi Manchester Cityä. Tsekkaa pelivalinta ja perustelut!

Chelsea – Manchester City

Manchester Cityllä on mahdollisuus repiä eroa Valioliigan kärjessä, kun joukkue matkustaa Lontooseen Chelsean vieraaksi. Chelsean kausi on sujunut surkeasti, mutta viime kierroksella tilille tuli maukas voitto Tottenhamista. Voiton hakemista helpotti se, että Spurs pelasi pitkään ottelussa kahden vajaalla punaisten korttien myötä.

Man City on huikeassa iskussa, joten Chelsean pitäisi pystyä lyömään kauden paras esitys. Mutta riittääkö sekään, kun Erling Haalandin johtama hyökkäyskoneisto saapuu Stamford Bridgelle. City on niin ehjä kokonaisuus, että on vaikea antaa Chelsealle mitään mahdollisuuksia, vaikka se saakin kotiedun puolelleen.

Esimerkiksi Coolbetilla tarjotaan Manchester Cityn voitosta kertoimeksi 1.84, joka kelpaa lapulle sunnuntaina.