Vetovihjeet: Mestarien liigan karsinnoista löytyy pari kovaa pelivalintaa!

Vetovihjeet: Mestarien liigan karsinnoista löytyy pari kovaa pelivalintaa!

Tiistain vetovihjeet tulevat Mestarien liigan karsinnoista, jossa on tarjolla pari todella herkullista pelivalintaa. Tässä perustelut illalle!

Kymppi Liverpoolille tuo yli 80€ keskiviikkona! Lue lisää!

Vetovihjeet:

Celtic – CFR Cluj

Celtic haki Romaniasta 1-1-tasapelin, joten lähtökohdat kotiotteluun ovat kelvolliset. Nyt kyseessä tulee olemaan täysin eri ottelu kuin viime viikolla, sillä Celtic saa tuekseen fanaattiset kannattajansa. Näin ollen vierasjoukkue tulee joutumaan todella kiperään paikkaan. Celtic on joukkueista laadukkaampi ja nyt kotiedun ollessa joukkueella, voitto pitäisi olla selviö.

Coolbetin tarjoama kerroin 1.66 kelpaa ehdottomasti lapulle!

FC Porto – Krasnodar

Porto haki kovan vierasvoiton Venäjältä, kun se kaatoi viime viikolla pelatussa avausosassa Krasnodarin numeroin 1-0. Nyt Portugalissa tasoero pitäisi olla entistä kovempi, sillä venäläisjoukkueet ovat tunnetusti kovia juuri kotikentällä, mutta vieraissa taso heittelehtii rajusti. Porto on materiaaliltaan parempi joukkue ja myös lähtökohdat ovat paremmat, koska Krasnodar joutuu avaamaan peliään mitä enemmän kello vierii eteenpäin. Kotivoittoa lapulle!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut