Vetovihjeet: Cadiz – Barcelona | 13.4. klo 22:00

Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Vetovihjeet tulevat La Ligasta, jossa Barcelona matkustaa putoamisviivan alapuolella olevan Cadizin vieraaksi. Tässä pelivalinta otteluun!

Cadiz – Barcelona

Barcelona haki viikolla todella komean 3-2-voiton Pariisista, kun PSG kaatui Mestarien liigan puolivälierien avausosassa. Tämä antaa varmasti itseluottamusta, kun Blaugrana yrittää jotenkin pitää toiveita elossa La Ligan mestaruustaistosta. Lauantai-iltana vastassa on Cadiz, joka on putoamisviivan alapuolella. Tasoero pitäisi lähtökohtaisesti olla todella suuri, mutta kertoimet ovat yllättävästi aika tasaiset jopa.

Tietysti Barcelona on hienoinen suosikki, mutta voitosta saa markkinoilta melkoisen suurta kerrointa. Materiaalinsa puolesta Barca on selvästi edellä, eikä se varmasti vielä ole luovuttanut mestaruustaistoa, koska yksi El Clásicokin on tulossa. Penkiltä löytyy myös laatua, joten aloitus tulee olemaan kova, vaikka lepuutuksia nähtäisiinkin toista PSG-peliä silmällä pitäen.

Mainos alkaa:

Esimerkiksi Coolbetilta saa Barcelonan voitosta kertoimeksi 1.98.