Vetovihjeet: Burnley – Manchester City | 11.8. klo 22:00

HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Vetovihjeet tulevat perjantaina pelattavaan Valioliigan avauskamppailuun, jossa sarjanousija Burnley kohtaa hallitsevan mestari Manchester Cityn.

Burnley – Manchester City

City-legenda Vincent Kompanyn luotsaama Burnley pelasi viime kaudella loisteliasta futista, joka toi ansaitusti nousun Valioliigaan. Nyt luvassa on heti hyppy syvään päätyyn, kun Turf Moorille saapuu vieraaksi Manchester City.

Man City on materiaaliltaan täysin toista luokkaa kuin Burnley, joten kaikki muut tulokset kuin vierasvoitot olisivat jättipaukkuja. Tuskin aivan mitään ylikävelyä on luvassa, mutta eiköhän Pep Guardiolan miehistö hae rutiininomaisen voiton vieraskentältäkin.

Todennäköisesti Cityltä nähdään ainakin se kaksi tai kolme maalia, kun taas Burnleylla varmasti maalit jäävät maksimissaan yhteen.

Esimerkiksi Coolbetilla City -1,5 saa kertoimen 2.02, joka kelpaa perjantaina lapulle.